Mina Pyun
top of page

Support Group

Public·10 members
Miles Wright
Miles Wright

Bob De Roua


Vesmintele de cult, spun canoanele, trebuie spalate in anumite conditii si, pentru ca materialele sunt delicate, metoda de spalare este si ea una speciala. Pentru a veni in sprijinul preotilor, dar nu numai, Arhiepiscopia Bucurestilor a deschis Spalatoria Bob de Roua care functioneaza deja de un an de zile.Tot aici se pot si calca hainele. Dupa un an de functionalitate spalatoria a reusit sa se impuna pe piata din domeniu intrucat trebuie mentionat faptul ca este singura spalatorie din Bucuresti, poate si din tara care ofera servicii specializate pentru vesmintele si textilele care le folosim in Biserica. Am reusit sa mentinem preturile mici, preturi care pot concura cu preturile celorlalte spalatori de calibru din Bucuresti , a declarat pentru TRINITAS TV Ierom. Ioachim Bejenariusef - Serviciul Colportaj al Arhiepiscopiei Bucurestilor.Spalatoria Bob de Roua dispune de utilaje moderne concepute dupa normele ecologice impuse de Uniunea Europeana. Spalatoria se afla pe Strada Intrarea Miron Cristea ,nr 1B, in sectorul 4 al Capitalei. Programul spalatoriei, dar si lista de preturi, pot fi vazute pe site-ul www.bobderoua.ro.
Bob De RouaCuratatoria "Bob de roua" si croitoria "Reverenda" sunt detinute de Arhiepiscopia Bucurestiului prin intermediul firmelor "Misionarul Ortodox SRL" si "Chivotul Mare SRL", la care actionar majoritar este firma "Tarina Pastorului", scrie Gandul.


Deschiderea curatatoriei ecologice "Bob de roua" a fost anuntata inca din iunie. Cu acea ocazie, ierodiaconul Ioachim Bejenariu, inspector in cadrul Serviciului Colportaj si Atelier Icoane, anunta ca aceasta va fi atat la dispozitia preotilor, cat si a publicului larg. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page